Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας που παρέμεινε στην κατηγορία, μετά από μια δύσκολη και αγχωτική σαιζόν είναι επιτακτική η επιστροφή της ομάδας μας στην φυσική της έδρα.
Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ξανά στην Σαλαμίνα!!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;

Και ξαφνικά ενώ όλο το καλοκαίρι μέσω των πληρωμένων δημοσιογράφων της πλάκας μας είχε ζαλίσει τα αρχίδια το αρχιλαμόγιο ο Φυντάνης ότι ο Αίας αλλάζει όνομα, σε καθημερινή βάση έγραφαν οι δύο μαλάκες ρεπόρτερ της Γ’ Εθνικής της εφημερίδας ΦΩΣ ότι στις 30 Ιουλίου γίνεται Αίας Περάματος, στις 10 Αυγούστου τα γνωστά λαμογια ανά το πανελλήνιο αδελφοί Φυντάνη Ο.Ε. αλλάζουν όνομα στην ομάδα, στις 20 Αυγούστου, στις 30 Αυγούστου και οι δύο μαλάκες (Ξανθόπουλος και Δελέχας) δεν έχουν τσίπα επάνω τους να ζητήσουν από τους αναγνώστες τους ένα συγνώμη που τόσο καιρό τους παραπληροφορούσαν. Και τώρα που το λαμόγιο και την παρέα του τα διώχνει από το Πέραμα ο Γλύκας, θέλει να ξαναγυρίσει στη Σαλαμίνα. Τι δουλειά έχεις ρε να ξαναγυρίσεις στη Σαλαμίνα όταν βρίζεις όλους τους Σαλαμίνιους; Τι δουλειά έχει ο Αίας Περάματος στη Σαλαμίνα; Να μείνεις εκεί που ανήκεις και εμείς οι υγιείς φίλαθλοι που αγαπήσαμε την ιστορική μας ομάδα θα τη βρούμε πολύ σύντομα τη λύση.
Ο Αίας θα ξαναδοξαστεί, ο Αίας Σαλαμίνας και όχι ο δικός σου Αίας μαϊμού που μαζί με κάτι προδότες στιλ Β. Γκιόκα έχετε ρεζιλέψει και το όνομα και την ιστορία.
Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι φίλαθλοι που ακόμη σε ακολουθούν ότνα εσύ και η φαμίλια σου τους γαμάς μάνες – γυναίκες – οικογένειες και βάζεις του μπράβους σου να τους δέρνουν όπως τον Β. Λαϊβερά, αυτούς τέτοια συμπεριφορά τους αξίζει και συνέχισε μαζί τους.
Εμείς οι σωστοί – αγνοί και υγιείς φίλαθλοι του Αίαντα Σαλαμίνας που είμαστε και η συντριπτική πλειοψηφία σύντομα θα φτιάξουμε τον νέο Αίαντα και θα βάλουμε τον Βασιλιά μας στη θέση που του αρμόζει.
Όσο για σένα και τους παρατρεχάμενούς σου, βράστε στο ζουμί σας και άντε Γειααα λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.
Παναγιωτης, Γιωργος και Ηλιας τριο Φυντανειρος, ο τριτος αφου εβαλε στο λουκι τους κουτους πρωτους για να ειναι αυτος ισοβιος προπονητης, ολο τον καιρο απειλουσαν, εκβιαζαν,και εβριζαν τους παντες, εκαναν δηλαδη αυτο που τοσο καλα γνωριζουν, τωρα που τους εδιωξαν με τις κλωτσιες απο το Περαμα αρχισαν να γλυφουν εκει που εφτυναν.
Αυτη η τιμωρια τους αξιζει, ας βαλουν την ουρα στα σκελια και ας ζητησουν συγνωμη απο τους Σαλαμινιους και τελος ασ κοψουν τις ψευτομαγκιες, η ουρα στα σκελια και επιστοφη στο μαντρι τριπλετα της συμφορας.

Ανώνυμος είπε...

http://aiantassalaminas.blogspot.com/ Νεο μπλοκ για την ομαδαρα μας

Ανώνυμος είπε...

http://aiantassalaminas.blogspot.com/ Νεο μπλοκ για την ομαδαρα μας

Ανώνυμος είπε...

http://aiantassalaminas.blogspot.com/ Νεο μπλοκ για την ομαδαρα μας

Ανώνυμος είπε...

οι αντρεσ η τ τριο οπωσ τουσ αποκαλεισ εχουν αρχιδια κ εσωσαν την ομαδα σασ 2 χρονιεσ, μοναχα μ τα αρχιδια π εχουν...ο νοων νοειτο.σαρασ
φυνταν.

Ανώνυμος είπε...

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Προς Ομοσπονδία ΕΕΣΣ
Κοιν: Δήμο Σαλαμίνας
Τοπικό Δίκτυο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνήλθε εκτάκτως την Τετάρτη 11 Ιουλίου για να συζητήσει την νέα δεύτερη προκλητική επίθεση το Σάββατο 7 Ιουλίου, του Δημοτικού συμβούλου και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Τσαβαρή κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας και εκδότη της εφημερίδας «ΕΝΟΤΗΤΑ» Μάνου Δερτούζου.
Η νέα χυδαία επίθεση, αυτή τη φορά στο χώρο της Ομοσπονδίας (τόσο εκτός όσο και εντός της αιθούσης) με ακατανόμαστες ύβρεις αλλά και απειλές για το μέλλον, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία της Ομοσπονδίας αλλά και στην ομαλή πολιτική ζωή της Σαλαμίνας.
Καλείται η Ομοσπονδία έστω και καθυστερημένα να πάρει θέση και να καταδικάσει την αήθη επίθεση κατά του Προέδρου του Συλλόγου μας, διότι σε αντίθετη περίπτωση συμφωνεί με παρόμοιες συμπεριφορές.
Κατακρίνουμε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας διότι παρ’ όλο που έλαβε γνώση του γεγονότος, εσιώπησε στη χυδαία και προκλητική συμπεριφορά του μέλους της Εκτελεστικής της Επιτροπής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπαραστέκεται στον Πρόεδρο του συλλόγου μας Μάνο Δερτούζο και καλεί όλους να καταδικάσουν την νέα αυτή προκλητική επίθεση, που έχει στόχο αυτή τη φορά την ελεύθερη έκφραση και την τρομοκράτηση του τοπικού τύπου.
Το Διοικητικό συμβούλιο επίσης αποφασίζει ομόφωνα να μην καλεί πλέον σε καμία εκδήλωση του συλλόγου μας τον κ. Γιάννη Τσαβαρή.
Για το Διοικητικό συμβούλιο.


Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Μάνος Δερτούζος Λουκάς Ψαρράς

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙς ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΣΑΒΑΡΗΣ.
4 ΧΟΝΙΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΞΩ ΝΑ ΣΑς ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ.
Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΦΥΛΑΓΕ...
ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ, ΚΡΥΦΟΙ, ΥΠΟΥΛΟΙ, ΥΠΟΓΕΙΟΙ, ΣΑΔΙΣΤΕΣ, ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ.
ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ Α Υ Τ Ο Ι ΠΟΥ Η ΜΟΊΡΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΦΤΥΣΑΝ ΑΙΜΑ.
ΟΤΑΝ ΠΕΣΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ -ΣΥΝΤΟΜΑ- ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΣΚΛΗΡΑ.
ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ.

ΤΟ ΤΣΑΒΑΡΕΪΚΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.
ΣΤΑΜΑΤΩ Ε Δ Ω ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ..

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΣ ΣΑΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου